Bildgalleri

Bröllop

Izabela & Ville

”En dag som var helt fantastisk, när vi valde att knyta våra band. Lyckan var total, när vi stod där hand i hand. En ovärderlig stund, som så bör, avslutades med sprakande fest. Och vi vill nu, av hela våra hjärtan tack dig för all hjälp med planering av vårt bröllop som för evigt kommer att minnas.”

2020-06-11 Borgå Finland

Bröllop

Maria & Csaba

”Tack Zlatan för att du gjorde vår bröllopsdag  till en speciell och minnesvärd dag. Vi tackar för din flexibilitet med all planering och koordinering”

2022-08-13 Växjö

Bröllop

Ida & Niklas

”Tack till Zlatan Event för all hjälp och koordinering av våra bröllop. Ni gjorde att vår bröllopsdag är minne för livet. Stort tack till Zlatan och hans personal.

2022-07-09 Kalmar

Bröllop

Yuli & Daniel

Vi rekomendera gärna Zlatan Event.Zlatan är en duktig och proffsig bröllopskoordinator som tänker på alla detaljer. Vi är jätte nöjda.

Stort tack!

2022-07-02 Växjö

BRÖLLOP

Carina & Phil

Vi vill tacka Zlatan för fantastisk koordinering av vår bröllop. Phil och jag bor i Paris och hade kontakt med Zlatan daglig i några månader. Han gjorde allt som vi har önskat. Inbjudningskort, meny, blommor, dekoration, transport för gäster mm. Våra gäster var från Frankrike, Grekland, USA, Maroco och Sverige och alla var inponerad med hans proffsig arbete.

Tack för allt till Zlatan Event!

2022-07-02 Karlskrona

BRÖLLOP

Anne & Håkan

Allt kändes så bra från första mötet. Zlatan är ett proffs som tänker på allt och alla detaljer. Ser det lilla extra som syns. Zlatan är så snäll och öppen känns som man alltid har varit vänner. Tack till Zlatan och hans personal för allt som ni har gjort för oss.

2022-08-20 Växjö

Kontakta oss

Zlatan Zahirovic

Bröllop / Festkoordinator
Adventsvägen 4 
35261 Växjö